مزایا و معایب درب اتوماتیک شیشهای
در مطلب قبل با انواع دربهای اتوماتیک شیشهای آشنا شدیم. در این مطلب به بررسی مزایا و معایب درب اتوماتیک شیشهای می پردازیم.
امروزه روز در اکثر مکان های عمومی مانند بیمارستان ها، مجتمع های تجاری، فروشگاه ها و… دربی جز درب شیشه ای اتوماتیک مشاهده نمی کنیم. با گذشت زمان به تعداد مشتریان این درب در سرتاسر جهان اضافه می شود.
مزایای دربهای اتوماتیک شیشهای
- این درب ها انرژی بسیار کمی مصرف می کنند. استفاده از این درب ها از نظر: سرمایشی، گرمایشی و برق به صرفه ترین درب اتوماتیک محسوب می گردد.
- با توجه به ظاهر درب های فلزی و آهنی یا دیگر درب های مشابه، شیشه از زیبایی بیشتری برخوردار می باشد.
- درب های شیشه ای فضای کمی را اشغال می کنند. با در نظر گرفتن فضایی که درب های سنتی به خود اختصاص می دهند، درب های شیشه ای جای کمتری نیاز دارند.
- تنوع بسیار. ساختار درب های شیشه ای انواع مختلف و گوناگونی دارد که دیگر درب ها ندارند.
- هزینه بسیار کم برای تعمیر و نگهداری. شیشه نسب به فلز و آهن و چوب کمتر دچار مشکل و خرابی می شود به همین خاطر هزینه زیادی برای تعمیر آن نیاز نمی باشد.
با توجه به تمام مزیت های درب های شیشه ای، باید بدانیم هر جنسی ممکن است در عین حال معایبی نیز داشته باشد که غافل شدن از آن اشتباه است!
معایب دربهای اتوماتیک شیشهای
- درب های شیشه ای در ابتدا هزینه بیشتری نیاز دارند تا درب های سنتی. دلیلی این گرانی مواد مصرفی گران و حسگرهای مخصوص آن می باشد.
البته با در نظر گرفتن هزینه تعمیر کمتر نسبت به سایر محصولات مشابه می توان هزینه اولیه آن را در نظر نگرفت. - این درب ها صرفا برای مکان های پرتدد طراحی شده. اگر به حریم شخصی نیاز دارید این نوع درب های برایتان مناسب نمی باشد.
علاوه بر باز و بسته شدن خودکار، پیدا بودن فضای داخلی به علت وجود شیشه برای بسیاری از افراد ناخوشایند است.
درب های شیشه ای انواع مختلفی دارند که شامل موارد زیر می شوند:
- درب اتومات شیشه ای فریم ثابت
- درب اتومات شیشه ای بدون فریم
همچنین اجزای یک درب اتومات شیشه ای شامل موارد زیر می شود:
- کتیبه ثابت شیشه سکوریت
- اپراتور درب اتومات
- تجهیزات جانبی درب اتومات شیشه ای
- فریم و شیشه درب اتومات
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.